Warning: Undefined array key "body_background_image_tablet" in /home/activein/y2fitstudio.com/wp-content/plugins/elementor/includes/base/controls-stack.php on line 1477

Warning: Undefined array key "body_background_image_tablet" in /home/activein/y2fitstudio.com/wp-content/plugins/elementor/includes/base/controls-stack.php on line 1477
VIP фен клуб - Y² Fit Zones
ВИП ЧЛЕНСТВО

влез в vip фен клуба и получи повече отколкото останалите

След като нашата нова зала отвори врати, което се очаква да е съвсем скоро официално можем да кажем, че Y2 започва развитието на своята мрежа от обекти. С тази крачка предстоят и следващи и то не една-две. От Януари 2022г. нашата верига ще започне активното организиране на различни спортни мероприятия, семинари с гост лектори, работилнички за малки и големи и изграждане на партньорска мрежа от обекти.

Освен тези изброени неща имаме огромното желание от година насам да създадем лична благотворителна кауза, която от началото на годината ще стартира.

С няколко думи нашите клиенти ще могат да очакват забавно и активно бъдещете, в което ако искат да могат да се включат.

Вследствие на плановете ни и възможността те да се реализират, решихме да направим и вътрешен VIP фен клуб. Членството в клуба ще предостави на нашите клиенти доста и постоянно увеличаващи се преференции.

vip карта на Y2 fit studio

По какъв начин ще помогне този клуб на залата?

Времената са динамични, а ние искаме да запазим качеството на услугите, а защо не дори и да го подобрим. Плановете са ни постоянно да можем да добавяме нов инвентар, да правим нови и интересни неща за всички наши клиенти канейки гост треньори и лектори, да успеем да пуснем няколко авторски нови продукта, които сме запланували и още куп други неща. За всичко това знаем, че ще ни е необходим ресурс и вярваме, че нашите клиенти са и наши фенове и ще ни подкрепат в тези начинания особенно когато всичко случващо се около и в залите ни ще е пряко обвързано с покачване на качеството на услугите ни, които те използват.

Ето и списък с част от нещата, които ще получи един наш VIP фен член:

  • Ценово замразяване – Това е правото за запазване на цените към датата на присъединяване на клуба. При евентуални покачвания на цените на нашите услуги/продукти, това поскъпване няма да важи, до момента, в който те не решат, че искат да излезнат от клуба.
  • Правото за замразяване на своите абонаментни услуги за период до 2 месеца. (Изключение правят форсмажорни обществени ситуации, в които обектите ни нямат позволението да работят)
  • Възможността първи да разбират и получават месечния календар с мероприятия. Това ще им даде правото да запазят своето място преди останалите, които не са членове.
  • Редовно следене и измервания на телесната композиция на специална везна.
  • Постоянна остъпка от 15% върху продуктите, които се продават на рецепция или протеинов бар.
  • 10% остъпка върху регулярните цени на спортните ни лагери
  • Възможност за поръчка на хранителни добавки от нашите патньори с максимална отстъпка (отстъпките варират между 20-35% в зависимост от продукта)
  • Договорени отстъпки при използване/закупуване на стоки и услуги от нашите партньорски дилъри.
  • Всички членове в клуба се превръщат в дарители за каузите, които решим да подкрепим (30% от събраните средства ще отиват по благотворителна цел)

цена на членство:

14,59лв./месец